Botó Contacta amb Badaweb

Molta brutícia a la platja l'endemà de Sanr Joan

Publicada: 29.06.2005Secció: Medi Ambient

La calor va acompanyar i molt la revetlla de Sant Joan i per això, molts joves van voler començar o acabar la nit a la platja. El resultat: les platges van quedar buides de gent a les 6 del matí, però amb 28 tones de deixalles.



Restes de petards, gots, ampolles i residus diversos fins arribar als 28.000 kilos. És el resultat de la revetlla de Sant Joan a la platja de Badalona, una festa que va deixar vuit vegades més deixalles que una nit normal. La Platja dels Pescadors, la del pont del petroli i la de la Barca Maria, al Manresà, van ser les més brutes.

La Mancomunitat de Municipis va dedicar el doble de personal per respondre a una nit d’aquesta intensitat i tenir la platja en condicions al matí següent. La sorra va quedar finalment neta, però l’aigua del mar també se’n va ressentir.

Tot i que la revetlla de Sant Pere no és de la magnitud de Sant Joan, des de la regidoria de Medi Ambient han demanat consideració a l’hora de netejar els residus a la platja. La platja s’ha de desallotjar a les sis del matí perquè la màquina pugui fer la neteja diària.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat