Botó Contacta amb Badaweb

La natura està passant factura als excessos del progrés, i la platja és una de les principals afectades

Publicada: 28.06.2005Secció: Medi Ambient

És una de les respostes a la pregunta que la plataforma en defensa del litoral de Badalona fa en la conferència - col·loqui prevista per aquest vespre. Una conferència on es planteja ‘Què li passa a la platja de Badalona’ i les possibles solucions. Entre els ponents hi ha la directora de l’Escola del Mar, Maria del Mar Mascareñas, que creu que els problemes de la platja radiquen en tot un conjunt de diversos factors i municipis on hi tenen molt a veure els corrents marins.

Com a solucions a les problemàtiques del litoral s’apunta l’educació ambiental i el pla estratègic del litoral. Un pla impulsat des de Badalona que integren una 20ª de municipis. L’objectiu és identificar les problemàtiques i buscar solucions a llarg termini. La conferència col·loqui on es tractaran el problemes de la platja i les possibles solucions serà aquest vespre a les vuit al Club Natació Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat