Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • El parc de Nova Lloreda i el Torrent Lladó s’han reconegut com els dos més sostenibles de les 142 zones verdes catalanes

El parc de Nova Lloreda i el Torrent Lladó s’han reconegut com els dos més sostenibles de les 142 zones verdes catalanes

Publicada: 03.06.2005Secció: Medi Ambient

El parc de Nova Lloreda i el Torrent Lladó s’han reconegut com els dos més sostenibles de les 142 zones verdes catalanes que s’han presentat a la jornada tècnica de parcs i jardins, celebrada a Badalona. El certificat assegura la qualitat medi ambiental dels dos espais pel que fa l’ordenació dels elements del parc, a la seguretat i a la gestió del verd.



El reconeixement al parc de Nova Lloreda implica també recordar la reivindicació veïnal que va envoltar aquesta zona verda, fa 25 anys. Un espai de gairebé 10mil metres quadrats que va néixer per esponjar el barri.

A més d’aquestes dues zones, l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament es planteja presentar a les properes jornades també el parc de Ca l’Arnús i el de les Muntanyetes, a Montigalà. Aquest parc està plantejat des d’un criteri mediterrani, molt lluny dels camps anglesos. El nostre clima no permet mantenir de manera natural grans extensions de gespa, com els que podem trobar a ciutat com Londres. La pluja gairebé diària i un sol molt diferent al mediterrani ho permeten. El disseny de Les Muntanyetes ha tingut en compte tots aquests factors.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat