Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La policia Nacional ha detingut als responsables de dos locutoris de Badalona per tenir treballant immigrants en situació irregular

La policia Nacional ha detingut als responsables de dos locutoris de Badalona per tenir treballant immigrants en situació irregular

Publicada: 11.05.2005Secció: Successos

Els agents han identificat també 15 clients que tampoc tenien els papers en regla.



Segons la delegació del govern de Catalunya, els empresaris detinguts tenien 5 estrangers treballant en situació irregular a dos locutoris de Badalona. Dos dels acusats són de nacionalitat hindú i veïns de Santa Coloma, i els altres dos, pakistanesos i residents de Barcelona. Els establiments que regentaven estan ubicats al carrer Calderon de la Barce o Don Pelayo.



Durant la inspecció als locutoris la policia també ha identificat 15 clients immigrants que estaven en situació irregular a Catalunya. Un d’ells no tenia cap tipus de documentació. La policia l’ha detingut per infringir la llei d’estrangeria i ja s’han iniciat els tràmits per la seva expulsió.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat