Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana de Badalona inicia una campanya en contra de la venda il·legal de cotxes al carrer

La Guàrdia Urbana de Badalona inicia una campanya en contra de la venda il·legal de cotxes al carrer

Publicada: 05.05.2005Secció: Seguretat

Concretament, a la zona comercial de Montigalà hi ha permanentment 40 vehicles a la venda. La majoria dels cotxes no disposen d’assegurança obligatòria o bé no tenen la ITV en vigor. Segons la policia municipal, hi ha un grup de 5 persones que es dedica a la compra-venda de cotxes.



Des de fa unes setmanes, la guàrdia urbana treballa en l’elaboració d’una llista en la qual s’anoten la matrícula i model dels vehicles a la venda. A partir d’aquí, quan la guàrdia detecta alguna irregularitat com la manca d’assegurança o no ha passat la ITV, la grua municipal retira els cotxe. En l’últim mes s’han retirat una vintena de vehicles.

Des de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor, el seu president, Román Castells ha assegurat que aquesta activitat repercuteix negativament en els concessionaris, però també en el comprador, que compra un producte sense garanties i en moltes ocasions ha de fer-se càrrec d’embargaments i pagaments pendents.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat