Botó Contacta amb Badaweb

Aquell any 55, al Museu de Badalona

Publicada: 04.05.2005Secció: Exposicions

“Aquell any 55”, així es titula l’exposició que s’ha inaugurat aquest dimarts al Museu de Badalona i que pretén apropar al públic imatges de la vida quotidiana dels badalonins del 1955. La mostra està formada per unes 300 fotografies. També s’hi poden veure algunes peces d’indumentària i diversos objectes com ara joguines o fins i tot una moto de l’època. Tot plegat per saber com era Badalona el mateix any que Josep Mª Cuyàs va descobrir les termes romanes i es va començar a construir el Museu.

Les fotografies mostren Badalona en dates assenyalades com la cavalcada de Reis, les processons de Setmana Santa o la Festa Major, però també escenes quotidianes com casaments i comunions.

A més tots els dijous del mes de maig s’han programat xerrades i tertúlies al voltant de temes dels 50. L’exposició ha estat possible gràcies a la gran resposta de la ciutadania a la crida que el Museu va fer el passat mes de febrer, on es demanaven fotografies de particulars fetes el 1955.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat