Botó Contacta amb Badaweb

L’Ajuntament no podrà evitar que la platja de Badalona estigui molt bruta també aquest any

Publicada: 27.04.2005Secció: Medi Ambient

No hi ha solucions immediates a un problema que l’any passat va fer que durant molts dies l’aigua de la platja tingués una aparença lamentable i molt denunciada pels ciutadans. Aquesta setmana l’Agència Catalana de l’Aigua ha dit que els estudis encarregats a científics i tènics universitaris preveuen que a les platges hi haurà tants o més residus sòlids surants que l’any passat.



Niso explica que l’ajuntament de Badalona pot fer poca cosa per solucionar un problema que afecta tota la costa barcelonina i del Maresme. Recomana actituds cíviques, que els ciutadans no llencin objectes al mar, als lavabos o a les aigüeres. Diu que a Badalona s’ha fet un garbellat especial de la sorra i que es pot reforçar la neteja de l’aigua amb un vaixell pelicà més. Però el problema va més lluny. L’ACA es planteja mesures estrictes pel control de les depuradores i posar motors especials perquè aquestes no deixin de funcionar en moments de baixades de tensió, així com una revisió molt al detall de les canalitzacions que van a parar al mar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat