Botó Contacta amb Badaweb

Nous aires a la Fira de la Terrissa

Publicada: 20.04.2005Secció: Fires i Mercats

Després de 25 anys celebrant la Fira de la terrissa, els ceramistes de Badalona li han donat un altre aire. La poca participació dels darrers anys ha conduït als organitzadors a convertir la 26ena edició en la primera Fira de la Ceràmica Artística, segons ha explicat l’encarregada, Maria Teresa Capeta

La plaça de Font i Cussó acollirà la trobada d’artistes arribats des de Catalunya. Hi tindran però un paper molt destacat els alumnes de l’escola d’art de Badalona Pau Gargallo. I és que a la ciutat, la presència de ceramistes artístics és minsa. Per això, s’ha recorregut també a autors de Mèxic, Itàlia, l’Argentina i el Japó. L’objectiu és convertir la Fira de la Ceràmica en una trobada encara més àmplia.



Entre les activitats que sí es faran aquest any hi ha una demostració de la tècnica rakú, un procediment japonès de cocció ràpida de ceràmica. La primera edició de la fira serà el segon cap de setmana de maig.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat