Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana acaba de fer públics els resultats del pla d’acció preferent contra l’alcohol en la conducció

La Guàrdia Urbana acaba de fer públics els resultats del pla d’acció preferent contra l’alcohol en la conducció

Publicada: 06.04.2005Secció: Seguretat

Es tracta d’una campanya que ha realitzat la policia local durant el mes de febrer que consistia en la instal·lació de diferents controls d’alcoholèmia. Les proves s’han realitzat en els tres trons de servei i a tots els barris de Badalona.

En concret s’han fet 1.846 proves preventives de detecció alcohòlica, de les quals un 1,95 per cent han resultat positives. En la majoria dels casos, aquest positius han estat detectats pels agents del torn de nit. Val a dir que durant les hores nocturnes, els controls s’han localitzat preferentment a les vies que porten o surten de les zones d’oci, als barris de Manresà, Canyadó, Casagemes, Bufalà i Monitgalà, i és precisament en aquestes zones on més positius per alcohol s’han detectat.

Així doncs, tot i les campanyes de sensibilització per a una conducció cívica, la presència d’alcohol entre els conductors es continua donant preferentment durant les nits del cap de setmana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat