Botó Contacta amb Badaweb

Retrospectiva dels 125 anys del Círcol Catòlic

Publicada: 09.03.2005Secció: Exposicions

El Círcol Catòlic afronta la recta final del 125è aniversari amb una exposició retrospectiva al refugi de Badalona. Entre programes de teatre, fotografies i copes de bàsquet es viatja a través de la història del Círcol. 125 anys d’història de l’entitat, però també 125 anys d’història de la ciutat.

La dramàtica, l’esplai, els escacs i el bàsquet són les quatre seccions que té en aquests moments el Círcol. Però en l’exposició també es té un record per l’esbart Albada.



L’entitat badalonina s’ha adaptat als nous temps. Una bona mostra és la nova iniciativa “Els divendres al Círcol”, on cada setmana s’ofereix una iniciativa cultural.



Després de 125 anys, el Círcol Catòlic segueix sent un referent cultural, esportiu i social per la ciutat. I no només per la ciutat. La Generalitat de Catalunya també ha reconegut la seva tasca atorgant-li a final de l’any passat la Creu de Sant Jordi. Precisament el proper 18 de març, el Círcol Catòlic oferirà aquest guardó a la ciutat en un acte a l’Ajuntament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat