Botó Contacta amb Badaweb

In-Certeses, al Centre Cívic Dalt la Vila

Publicada: 23.02.2005Secció: Exposicions

El fotògraf badaloní Jaume Coll exposa un recull de la seva obra al Centre Cívic Dalt la Vila. Amb el títol ”Incerteses”, Coll mostra una cinquantena de fotografies preses en diversos viatges que ha fet en els darrers anys.

Les fotografies, fetes en països tan distants com Costa Rica o Indonèsia, mostren paisatges, persones o animals d’aquests indrets. El retrats, en la seva totalitat en blanc i negre, se centren en el detall de l’entorn o del quotidià. És per això que l’exposició, tot i recollir imatges de viatges, podria representar qualsevol situació del nostre propi país.

Jaume Coll no va fer les fotografies amb la voluntat de muntar l’exposició, sinó que va dissenyar “Incerteses” a partir de negatius que havia anat acumulant.

Aquesta mostra és la segona part de l’exposició “Veritats Confuses”, del mateix Coll. “Incerteses” es pot veure fins el proper 31 de març al Centre Cívic Dalt la Vila.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat