Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Tretze escoles de Badalona tenen des d’aquest dimarts una parella d’agents de la policia local per resoldre problemes escolars

Tretze escoles de Badalona tenen des d’aquest dimarts una parella d’agents de la policia local per resoldre problemes escolars

Publicada: 22.02.2005Secció: Seguretat

Tretze escoles de Badalona tenen des d’aquest dimarts una parella d’agents de la policia local per resoldre problemes escolars, com la seguretat als centres o l’absentisme. Els anomenats agents escolars són un programa pioner a Catalunya.

Pedro López i Eduard Rodríguez són els agents destinats al barri de La Pau i a l’escola Miguel Hernández. Des d’avui exerceixen d’agents escolars, una nova tasca en què treballaran, entre d’altres, per evitar l’absentisme.



Visitar famílies del barri que duen els fills a classe de manera intermitent i mantenir un contacte estret amb la direcció del centre, per coneixe’n els problemes. És la feina dels 26 agents escolars, que actuaran de mediació entre la comunitat educativa i les autoritats, segons l’ intendent major Guàrdia Urbana, Antonio Sanz.



Tot i que no s’han registrat casos greus de bullying o de bandes juvenils, sí s’ha incrementat, segons la Guàrdia Urbana.

De moment els agents escolars estan destinats a 13 escoles i instituts públics dels districte 2 i 8, els més heterogenis de Badalona. Als barris de La Pau, Nova Lloreda, Sistrells i Montigalà s’hi sumaran la resta a partir del curs vinent.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat