Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • El sistema d’integració policial belga es presenta a Badalona com a model de referència per els cossos de seguretat de Catalunya

El sistema d’integració policial belga es presenta a Badalona com a model de referència per els cossos de seguretat de Catalunya

Publicada: 18.02.2005Secció: Seguretat

El cap de policia de la ciutat belga d’Aalst, Denis Bergman, ha visitat la seu de la Guàrdia Urbana de Badalona per explicar la seva experiència als agents locals. La Guardia Urbana i els Mossos d’Esquadra fa gairebé dos anys que treballen de manera coordinada.

A Bèlgica conviuen la policia local i la policia federal, dos organismes autònoms que treballen de forma coordinada.



Ara fa dos anys la Guardia Urbana i els Mossos d’Esquadra van començar a treballar plegats. Les patrulles mixtes i la sala conjunta són algunes de les fites d’aquest procés de cooperació. Amb la visita de Bergmans, la Guàrdia Urbana de Badalona ha volgut intercanviar experiències i aprendre els avantatges del model belga per estudiar si es poden posar en pràctica a la ciutat.

Bergmans ha aprofitat per visitar la ciutat i també les instal·lacions de la Guàrdia Urbana de Badalona. El cap de la policia local d’Aalst està a Catalunya per participar en diferents actes i conferències relacionades amb el model integrat de policia belga.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat