Botó Contacta amb Badaweb

Bernat Baró, nou intendent dels Mossos d'Esquadra

Publicada: 14.02.2005Secció: Seguretat

L’Àrea Bàsica Policial de Badalona dels Mossos d’Esquadra ja treballa amb el nou intendent. Bernat Baró ha substituït Sergi Pla, al capdavant del cos català des que es van implantar a Badalona. Baró tindrà una línia continuïsta. Un dels punts en què se seguirà treballant és la presència policial als barris de la Serra d’en Mena per reduir la sensació d’inseguretat que hi ha. El nou intendent ha destacat però, que les estadístiques de delictes són menors que aquesta sensació.



Bernat Baró arriba de Granollers, on ha exercit de sots cap regional. A Badalona i Sant Adrià, que també depèn d’aquesta àrea, la feina serà de més proximitat.

El currículum del nou intendent inclou 22 anys de servei als Mossos d’Esquadra i estudis en diversos àmbits relacionats amb la seguretat. És criminòleg, mestre industrial en electrònica, té estudis de psicologia i és graduat per l’FBI nord-americà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat