Botó Contacta amb Badaweb

Arriba al Museu l'exposició "Eros. L'erotisme en l'art"

Publicada: 07.02.2005Secció: Exposicions

“Eros. L’erotisme en l’art” presenta una sèrie de visions de diferents autors badalonins sobre les relacions entre el sexe i l’expressió artística.

Pau Alemany, Diego Arias, Juan Luís Berral, Neus Francesc, Alfredo Lanz, Dionís Orrit, Lluïsa Pla, Oriol Rius, Manel Sellarès... Aquests són només alguns dels 17 artistes que donen la seva visió particular sobre l’erotisme en aquesta exposició organitzada pel Museu de Badalona a proposta de Drac Arts Contemporànies.



Eros és el Déu grecoromà del l’amor. I és que des de sempre, l’erotisme i la insinuació en el sexe han estat un referent dels artistes. Pintures de cossos nus, genitals que s’insinuen, escultures, i obres audiovisuals.

L’exposició també proposa un programa amb diferents activitats: una performance sobre les peces eròtiques del poeta llatí Gai Valeri Catul, una xerrada sobre l’erotisme en l’art i una sessió de contes eròtics. “Eros. L’erotisme en l’art” es pot visitar al Museu de Badalona fins el 27 de febrer.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat