Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Tots els grups parlamentaris demanaran al Parlament que es pressupostin les obres de l'escola Joan Miró de Badalona

Tots els grups parlamentaris demanaran al Parlament que es pressupostin les obres de l'escola Joan Miró de Badalona

Publicada: 02.02.2001Secció: Política

Tots els grups parlamentaris presentaran el proper dia 15 de febrer una proposició no de llei perquè les obres de l´escola Joan Miró es pressupostin aquest primer trimestre del 2001. Els partits polítics al Parlament de Catalunya, entre els quals també s´inclou Convergència i Unió, demanaran al govern català que un cop s´hagi pressupostat les reformes les obres comencin abans del mes de juny.



La regidora delegada d´Educació de l´Ajuntament de Badalona, Cristina Rotger,ha explicat que els professors i pares de l´escola estan en una situació límit pel mal estat del centre. Rotger ha recordat que la proposició no de llei que presentaran tots els grups el dia 15 no té caràcter vinculant.





Cristina Rotger ha explicat també que l´Ajuntament de Badalona espera que la Consellera d´Educació, Carme Laura Gil, compleixi el compromís de pressupostar les obres del Joan Miró aquest primer trimestre de l´any.





Segons la regidora d´Educació la situació al Joan Miró és cada cop pitjor perquè s´ha arribat al límit. El mal estat dels sostres dels barracots i de les instal.lacions fa necessària una intervenció immediata.





Cristina Rotger ha afegit que l´associació de mares i pares de l´escola s´imaginava que les obres al centre estarien ja pressupostades hores d´ara i que estan molt indignats per la situació. La regidora explica, però, que el centre es manté gràcies a la bona feina dels professors i pares que col.laboren per dinamitzar-lo.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat