Botó Contacta amb Badaweb

Jornada d'Associacionisme i Participació Ciutadana aquest dissabte al BCIN

Publicada: 02.02.2001Secció: Política

El Badalona Centre Internacional de Negocis acollirà demà dissabte una Jornada d'Associacionisme i Participació Ciutadana. La celebració d'aquesta trobada s'emmarca dins el procés iniciat per l'Ajuntament de Badalona per preparar un nou Reglament de Participació Ciutadana que potenciï l'accés de la població a la vida pública municipal.



El Ple de l'Ajuntament va aprovar el mes de juliol de l'any 2000 la creació d'una comissió que redactaria l'avantprojecte de modificació del reglament de Participació Ciutadana. Aquesta normativa estableix els mecanisme que regulen la relació entre l'Ajuntament, les entitats locals i els ciutadans. A la jornada de demà dissabte tots els participants podran fer públiques les seves aportacions al nou Reglament.





El Reglament inclou nous mecanismes de Participació Ciutadana com els consells d'entitats dels districtes i els consells sectorials. Segons ha comentat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Eduard Tortajada, la trobada amb les diverses entitats de la ciutat també permet donar-los a conèixer el contingut del Reglament perquè aprofitin al màxim la seva utilitat.





Després de la jornada de demà, la Comissió d'estudi del Reglament es tornarà a reunir i s'obrirà un període d'exposició pública on els ciutadans tindran una última oportunitat per realitzar les seves aportacions. Es preveu que el Reglament de Participació s'aprovarà en el Ple de l'Ajuntament d'aquí uns dos mesos. Un cop aprovat, s'iniciaran els tràmits pel seu desenvolupament i es constituiran de forma definitiva els consells de districte i els sectorials.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat