Botó Contacta amb Badaweb

Un aire polar arribarà aquesta nit

Publicada: 24.01.2005Secció: El temps

Si fins ara ens deien que no feia gaire fred, les coses canviaran aquests dies. I és que a partir d’avui una massa d’aire polar entrarà a Catalunya i baixaran tant les temperatures que podrien traduir-se en nevades a zones del litoral amb l’afegitó de forts vents.

L’institut Nacional de Meteorologia han assegurat que no hi ha notícies d’unes condicions tan baixes des del 1986. Per fer-nos una idea, a zones interiors de la Península el termòmetre podria baixar fins als 15 graus sota zero les mínimes i zero graus les màximes.

Davant el perill de nevades, Protecció Civil ha recomanat a la població que estigui informada en tot moment de les condicions del temps i aconsella sol·licitar dades sobre l’estat de les carreteres a totes aquelles persones que s’hagin de desplaçar. També es recomana, si és possible, no agafar el cotxe i, si és imprescindible, és important revisar els pneumàtics, l’anticongelant i els frens ja que la neu podria gelar-se al sòl. També és necessari omplir el dipòsit de benzina, dur cadenes, roba d’abric i un telèfon amb bateria carregada.




publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat