Botó Contacta amb Badaweb

Dona al segle XXI mostra el passat, el present i el futur de la dona

Publicada: 19.01.2005Secció: Exposicions

L’exposició itinerant “Dona Segle XXI” arriba a la Biblioteca Municipal de Sant Adrià. La mostra és una reflexió sobre les possibilitats i les eines que en el món local tenim al nostre abast per aconseguir la igualtat entre homes i dones. Tot plegat mitjançant una reflexió sobre la situació de la dona en aquest nou segle i en àmbits que abasten des del treball fins a l’educació, passant per la família, la salut i la violència de gènere.



Aquesta exposició forma part del projecte transnacional Olympia de Gouges, que s’ha desenvolupat amb el suport de la Comissió Europea i en col·laboració amb els ajuntaments i entitats de la província.

“Dona al segle XXI” es podrà veure fins al dia 26 de gener a la Biblioteca Municipal. A més, la biblioteca també organitzarà una xerrada sobre el paper de les dones i de les associacions de dones en els canvis socials. Serà dimecres 26 de gener a dos quarts de set de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat