Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Jordi Ballesteros, de CiU, critica el nou departament per gestionar els agermanaments creat per l'Ajuntament

Jordi Ballesteros, de CiU, critica el nou departament per gestionar els agermanaments creat per l'Ajuntament

Publicada: 01.02.2001Secció: Política

El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Jordi Ballesteros, ha criticat que l´equip de govern hagi posat en marxa un nou departament dedicat a gestionar els agermanaments de Badalona amb d´altres ciutats. Ballesteros ha dit que el govern municipal porta una política d´agermanaments equivocada i que només fa que propiciar viatges arreu del món pels regidors.



El portaveu de Convergència i Unió s´ha mostrat sorprès per la iniciativa del govern municipal de crear un departament dedicat als agermanaments que dirigirà el regidor Manuel Armentero. Jordi Ballesteros ha explicat que ningú no ha informat el seu grup municipal d´aquests canvis i ha dit que el govern no té una política clara d´agermanaments amb altres ciutats.



Segons Jordi Ballesteros els agermanaments actuals només han servit per facilitar viatges dels regidors a diverses ciutats de món. Ballesteros creu que prèviament caldria abordar aquesta qüestió amb les entitats de Badalona per decidir amb quines ciutats es podrien establir vincles.





Ballesteros ha demanat al govern municipal que informi el seus representants de les gestions que es duen a terme en el terreny dels agermanaments. El portaveu de Convergència i Unió ha afegit que la creació d´un nou departament permetrà al govern donar un lloc de treball a nous càrrecs de confiança i als regidors fer més viatges no justificats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat