Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • L’associació de veïns de Sant Crist de Can Cabanyes ha denunciat a la de Sant Crist Nord per incompliment dels acords adoptats

L’associació de veïns de Sant Crist de Can Cabanyes ha denunciat a la de Sant Crist Nord per incompliment dels acords adoptats

Publicada: 12.01.2005Secció: Societat

El procés per unificar les dues entitats veïnals que hi ha al barri de Sant Crist acabarà resolent-se per via judicial. Tot i això, l’associació de San Crist Nord manté que aquesta denuncia no està justificada.



L’associació de veïns de Can Cabanyes considera que la de Sant Crist Nord dificulta el procés d’unificació que va començar l’any 2000 i ha presentat una denuncia que acusa d’incompliment d’acords a la de Sant Crist Nord. Can Cabanyes dona per tancada la unificació amb l’assemblea de socis conjunta que va tenir lloc l’octubre de 2002, mentre de Sant Crist Nord considera que el procés d’unificació encara estava obert perquè quedaven alguns aspectes per resoldre.

El procès d’unificació es va agreujar a finals de 2003, quan l’Ajuntament de Badalona va cedir la gestió del polisportiu d’Àngel Guimerà a una entitat vinculada a l’associació de veïns de Sant Crist Nord. Davant d’això, l’entitat de Sant Crist de Can Cabanyes va boicotejar alguns partits.

La regidoria del districte ha intervingut per solucionar el conflicte, però al final tot es resoldrà per via judicial. Un acord entre les dues entitats podria evitar que el cas arribi a judici. En tot cas, l’associació de Sant Crist Nord ja ha anunciat que dissoldria l’entitat si el jutge no li dona la raó.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat