Botó Contacta amb Badaweb

CiU troba abusiu l'increment del preu de les zones blaves i la grua

Publicada: 31.01.2001Secció: Política

El grup municipal de Convergència i Unió ha denunciat l´increment d´un cinquanta per cent en el preu de les zones blaves a Badalona. Els convergents afirmen que en el darrer Consell d´Administració de l´empresa municipal Engestur es va aprovar el preu de 150 pessetes l´hora per les zones blaves i un augment del 20 per cent en el preu de la grua. Segons Convergència i Unió, la mesura s´ha d´aprovar en el ple de l´Ajuntament en breu i no s´adiu amb la política de contenció fiscal que el govern municipal es va comprometre a aplicar aquest any.



El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Jordi Ballesteros, ha dit que la seva coalició no donarà suport a l´aplicació de les noves tarifes a les zones blaves de la ciutat. Segons Ballesteros, la mesura suposa que en breu els badalonins hauran de pagar 150 pessetes l´hora per estacionar un vehicle en zona blava. Segons Convergència, Engestur també preveu un increment del 20 per cent en el servei de grua, que passarà de costar 10.100 pessetes a costar-ne 12 mil. Pel que fa a la grua, Ballesteros ha afirmat que actua de manera discriminatòria pel que fa al territori i les infraccions .



Convergència opina a més que les pujades d´un 50 i un 20 per cent es contradiuen amb la promesa de l´alcaldessa Maite Arqué de contenir la pressió fiscal i no superar l´increment del 2´38 per cent aquest any.





Segons el portaveu convergent, el govern municipal ha triat el camí fàcil amb l´augment dels preus de la zona blava i la grua en compte d´incrementar el nombre de zones blaves a d´altres barris. Ballesteros creu que el govern de Maite Arqué no ha escollit aquesta segona via perquè li suposaria costos polítics i prefereix augmentar els preus al barri del Centre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat