Botó Contacta amb Badaweb

La Nit de Cap d'Any va ser tranquil·la, segons els Mossos

Publicada: 03.01.2005Secció: Seguretat

La nit de Cap d’Any, l’entrada al 2005, ha estat una de les més tranquil·les en matèria de seguretat dels darrers anys. L’actuació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana s’ha saldat sense incidències. Només s’ha registrat un detingut, i ha estat per negar-se a la prova de l’alcoholèmia.



D’altra banda, des de Mossos s’ha descartat que s’apliqui a Badalona el dispositiu de detecció d’estupefaents que s’ha posat en marxa aquest cap de setmana a Santa Susanna. Segons l’intendent de Badalona, les vies ràpides que passen per la ciutat, la C31 i la B20, no són adequades per col·locar-hi aquests controls.



El dispositiu de seguretat de la Nit de Cap d’Any s’ha centrat sobretot en el polígon de Can Ribó, principal zona d’oci de Badalona. Els Mossos han apuntat que la concentració de locals nocturns ha permès reduir les molèsties a un mateix espai i evitar-les a la resta de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat