Botó Contacta amb Badaweb

L’operació “Comerç Segur” intentarà evitar robatoris a les zones comercials

Publicada: 21.12.2004Secció: Seguretat

Les zones comercials de Badalona seran més segures en aquestes dates nadalenques gràcies a una campanya engegada pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. L’operació, titulada “Comerç Segur”, intentarà evitar robatoris a les zones de Montigalà, Centre, Mercat Torner, Passeig de la Salut, Plaça Trafalgar i Pérez Galdós.

Els Mossos d’Esquadra a Badalona reforcen els serveis en aquestes zones gràcies a la redistribució dels agents més estàtics. La intensificació policial es produeix les 24 hores al dia per evitar que els lladres aprofitin la nit per robar.

Per altra banda, la campanya finalitza després de Reis i s’efectua en estreta col·laboració amb la Guàrdia Urbana de la ciutat.

La campanya “Comerç Segur” es complementa amb la visita dels agents de policia als negocis comercials a fi d’aconsellar, amb uns tríptics, sobre la prevenció i altres informacions d’interès com ara detectar bitllets falsos o interposar una denúncia per internet.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat