Botó Contacta amb Badaweb

CiU demana més explicacions sobre els okupes del carrer Eduard Marquina

Publicada: 29.01.2001Secció: Política

El grup municipal de Convergència i Unió creu que els ocupants que encara queden a la fàbrica abandonada del carrer Eduard Maristany des de cap d´any incompleixen algunes ordenances municipals. Convergència i Unió afirma tenir notícies per part de la Guàrdia Urbana i d´alguns vianants que recentment hi ha hagut robatoris a la zona i opina que la situació és perillosa si no es controla. En referència a aquesta qüestió Convergència i Unió presentarà demà al pla una moció per saber quines accions pensa dur a terme l´equip de govern.



El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Jordi Ballesteros, diu que el seu partit no té notícia que l´equip de govern hagi emprès cap acció per acabar amb l´ocupació il.legal de l´antiga fàbrica del carrer Eduard Maristany. Recordem que un miler de persones d´arreu d´Europa van celebrar el cap d´any en aquella zona i que la festa va durar una setmana. Ballesteros afirma que a la zona encara hi queden ocupants d´aquella celebració i que s´hi estan incomplint algunes ordenances municipals.



Ballesteros cita temes com la tinença d´animals, la manca de neteja i alguns robatoris a la zona com els principals problemes de l´ocupació il.legal d´aquesta banda de la platja. El portaveu de convergència creu que el govern municipal hauria d´haver d´actuat per garantir la seguretat a la zona.



Convergència i Unió presentarà també una moció al ple de demà per tal que l´Ajuntament revisi la xarxa de subministrament elèctric de l´empresa FECSA-ENHER. Els convergents creuen que aquesta xarxa està molt envellida, que no rep cap tipus de manteniment i diuen que alguns veïns s´han queixat de les baixades de tensió que pateixen constantment.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat