Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • CiU no creu que s'hagin de fer lectures triomfalistes dels resultats de l'estudi fet per l'Institut Opina

CiU no creu que s'hagin de fer lectures triomfalistes dels resultats de l'estudi fet per l'Institut Opina

Publicada: 26.01.2001Secció: Política

El grup municipal de Convergència i Unió creu que l´equip de govern no hauria de fer una lectura triomfalista de l´enquesta que ha realitzat l´Institut Opina per saber què pensen els badalonins de la ciutat. Segons el convergents, les preguntes de l´estudi estan formulades condicionen una resposta favorable per part dels enquestats cap el seu municipi. Convergència i Unió considera també preocupant el fet que els badalonins no sàpiguen què contestar quan a l´enquesta se´ls pregunta que a millorat a la ciutat els darrer any i mig.



El portaveu de Convergència i Unió creu que el l´equip de govern no hauria de valorar l´enquesta de manera tan positiva pequè indica que a la ciutat hi ha molta feina pendent. Segons Ballesteros, els temes més valorats pels badalonins a l´enquesta són la platja o els transports públics que comuniquen la ciutat amb l´entorn, qüestions que no són cap acció atribuible al govern municipal.



Ballesteros creu que també és preocupant l´elevat nombre de badalonins que desconeix que Maite Arqué és l´acaldessa de Badalona. El portaveu convergent afirma també que cal destacar el fet que molts ciutadans no van saber que respondre a l´enquesta quan se´ls preguntava què havia millorat a Badalona els darrer anys i mig.



Una altre dels temes de l´estudi que des del punt de vista del grup convergent és greu és l´ús social del català. Segons les dades de l´enquesta només 19,2 per cent dels badalonins parla habitualment el català a casa seva . Aquest fet demostra, segons la coalició nacionalista, que corre el risc de perdre posicions respecte el català.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat