Botó Contacta amb Badaweb

Detingut el pressumpte violador de Casagemas

Publicada: 09.12.2004Secció: Successos

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de Barcelona per una presumpta violació a una veïna de Badalona. El jove de 29 anys està acusat d’agredir sexualment una dona el cinc de novembre, al barri de Casagemas.



El suposat agressor ha passat a disposició judicial, al jutjat número 1 de la ciutat. El jove ha quedat en llibertat fins que se celebri la vista oral i haurà de signar un cop per setmana a les dependències de Badalona.



Els Mossos el van detenir aquest diumenge passat, després que la víctima l’identifiqués com el suposat agressor en la roda de reconeixement.

Els fets van passar el cinc de novembre, quan el detingut presumptament va agredir una dona d’uns quaranta anys al portal de casa seva, al barri de Casagemas. Tot i l’alarma que s’han generat a la zona, la policia autonòmica ha assegurat que només hi ha hagut una agressió. Per evitar les informacions errònies i els rumors, els agents han organitzat reunions amb els veïns del districte.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat