Botó Contacta amb Badaweb

Representants badalonins viatgen a Elx per estrènyer els llaços amb aquesta ciutat

Publicada: 26.01.2001Secció: Política

Una delegació badalonina viatjarà aquest cap de setmana al País Valencià amb l'objectiu de fer una passa endavant en l'agermanament amb la ciutat d'Elx. Una visita que es realitza en el marc de l'Homenatge del Casal Jaume I d'Elx al Batalló Elx i altres combatents per la llibertat.



El mes de novembre passat una delegació amb representants de les àrees de Cultura, Medi Ambient i Alcaldia de l'Ajuntament de Badalona va viatjar a Elx per establir els primers contactes amb el Casal Jaume I. Aquesta relació s'inscriu en la política d'agermanaments en els àmbits de cultura i medi ambient que promou Acció Cultural del País Valencià.



Élx és una ciutat industrial d'uns 200 mil habitants, amb inmigració magribina, rica en cultura popular i educació i gestió mediambiental. Un dels seus paratges amb més gran interès ecològic és el Palmerar d'Elx, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.



L'homenatge del Casal Jaume I d'Elx al Batalló Elx i a d'altres combatents per la llibertat compta amb una conferència que pronunciarà el Cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Gabriel Cardona, especialista en temes de la guerra civil 1936-39. La conferència que impartirà es titula "La Guerra Civil al Principat", que inclourà una referència al batalló d'Elx homenatjat.









publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat