Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Exposicions
        • En motiu de la 54ena edició de la Nit de Santa Llúcia, el Museu ha inaugurat l’exposició “Badalona i les Lletres Catalanes”

En motiu de la 54ena edició de la Nit de Santa Llúcia, el Museu ha inaugurat l’exposició “Badalona i les Lletres Catalanes”

Publicada: 09.12.2004Secció: Exposicions

L’exposició, organitzada amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, mostra la contribució de Badalona en l’àmbit de les lletres i la literatura catalanes durant el segle XX. En aquest sentit destaquen personalitats com Pompeu Fabra o Marcel·lí Antich o el naixement d’Edicions Proa. També es recullen anècdotes i informacions inèdites, i aplega la major part de la producció literària editada a la ciutat durant el segle passat. L’exposició mostra la importància de Badalona dins el món cultural i el punt de referència que va arribar a ser pels lletrats de l’època, segons el comissari de l’exposició, Jordi Monés.



L’exposició és el vehicle que ha utilitzat Òmnium per apropar la nit de Santa Llúcia als nens i nenes de la ciutat. És per aquest motiu que l’entitat ha organitzat visites guiades per què les escoles coneguin els passat i el present literari de la ciutat.

“Badalona i les Lletres Catalanes” es podrà veure fins al 28 de gener a la segona planta del Museu de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat