Botó Contacta amb Badaweb

El grup d'IC-V demana a la Generalitat que s'integri en el Consorci de la Serralada de Marina

Publicada: 26.01.2001Secció: Política

El grup parlamentari d´Iniciativa per Catalunya-Verds demanarà la integració de la Generalitat al Consorci de la Serralada de Marina per reactivar la zona des del punt de vista social. Aquesta proposta sorgeix arran de la visita que els diputats d´Iniciativa realitzen durant tot el dia d´avui a diversos municipis del Barcelonès Nord per recollir informació sobre les mancances de la zona.



El diputat Joan Boada ha explicat que la participació de la Generalitat en el consorci de la Serralada de Marina seria una injecció econòmica important per revitalitzar la zona. Segons Boada, cal una inversió més important per protegir la Serralada i integrar-la a la ciutat per crear un gran parc natural. El diputat creu que caldria una inversió propera a la que es realitza per al Patronat de Collserola, que té un pressupost de 800 milions de pessetes.



Segons Joan Boada la reforestació de la zona permetria en certa manera frenar la possible especulació urbanística. Aquest fre, segons Iniciativa, no es pot dur a terme actualment amb els 70 milions de pressupost amb els quals està dotada la Serralada. Boada creu que aquesta xifra s´hauria de triplicar o quadruplicar per tirar endavant el manteniment d´aquest espai verd.





La visita dels parlamentaris d´Iniciativa també s´ha centrat a d´altres indrets de la ciutat com és el cas de l´escola Joan Miró i la del Progrés, Can Cabanyes, els laterals de l´autopista A-19 i Can Ruti. Pel que fa a les localitats veïnes, els diputats han visitat, entre d´altres, el barri de Fondo de Santa Coloma i les lleres del Besòs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat