Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • L'alcaldessa de Badalona respon a Ballesteros que l'Ajuntament ha treballat dur per aconseguir la integració tarifària

L'alcaldessa de Badalona respon a Ballesteros que l'Ajuntament ha treballat dur per aconseguir la integració tarifària

Publicada: 25.01.2001Secció: Política

L´acaldessa Maite Arqué afirma haver treballat des del principi per aconseguir que la tarifa única s´apliqui als autobusos de l´empresa TUSGSAL. Arqué respon així a les crítiques de Convergència i Unió que acusava ahir de deixadesa i poc rigor el govern municipal pel que fa al retard de la integració tarifària a la comarca. L´alcaldessa ha dit a més que el mateix portaveu de Convergència i Unió, Jordi Ballesteros, com a representant badaloní a l´Entitat del Transport Metropolità va estar d´acord amb el calendari establert per integrar el bitllet únic i que ara no té motius per queixar-se.



Maite Arqué ha defensat la seva postura davant el conflicte generat pel retard en la integració dels autobusos de TUSGSAL al bitllet únic, que s´ha de realitzar el principi el proper 1 d´abril. Arqué ha dit que des del primer moment ha mediat per intentar que l´empresa TUSGSAL i l´Autoritat del Transport Metropolità arribessin a un acord. Segons l´acaldessa ho ha fet sense que els representants de Convergència li haguessin demanat la seva participació.





Maite Arqué s´ha queixat que en la integració tarifària els governs municipals han quedat al marge i no se´ls ha donat prou informació per poder explicar clarament als ciutadans on podien utilitzar el bitlllet únic. Per aquest motiu l´equip de govern va iniciar una campanya informativa amb cartells a les parades de l´autobús que ha estat objecte de crítiques per part de Convergència i Unió.





Arqué ha negat haver volgut treure profit polític de la situació i ha reiterat el seu interès per agilitar el procés d´integració de la tarifa única al Barcelonès Nord. L´alcaldessa ha abordat aquesta qüestió durant la reunió que ha mantingut aquest matí amb el gerent de l´Autoritat del Transport Metropolità, Jordi Ventura.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat