Botó Contacta amb Badaweb

Un colomenc mor en l’accident de trànsit ocorregut al municipi de Lantz, a Navarra

Publicada: 23.11.2004Secció: Successos

Un veí de Santa Coloma és un dels dos camioners que han mort aquest matí en l’accident de trànsit ocorregut al municipi de Lantz, a Navarra. L’altra persona que ha perdut la vida en el sinistre és un veí de la població navarresa.



L’accident ha tingut lloc a tres quarts de vuit del matí. S’hi han vist implicats tres camions, dos dels quals han xocat frontalment. Segons fonts del govern de Navarra, l’accident s’ha produït quan el camió conduït pel veí de Santa Coloma, de l’empresa “Sertrans”, ha topat lleument contra un altre, de l’empresa navarresa “Villares”, que viatjava en sentit contrari, cap a Pamplona. Aquest segon ha sortit de la calçada sense més conseqüències pel seu conductor un veí de Lekaroz, a navarra, de 42 anys.



Darrera d’aquest camió, però, venia un altre contra el qual ha topat de nou el camió català. Els dos conductors, de 54 anys el català i de 39 el navarrès, i que eren els únics ocupants, han mort a l’acte. Els cossos han estat traslladats a l’Institut Navarrès de Medicina Legal, a Pamplona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat