Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • El grup municipal del Partitp Popular critica haver conegut les dades de l'enquesta feta per l'Ajuntament a través dels mitjans de comunicació

El grup municipal del Partitp Popular critica haver conegut les dades de l'enquesta feta per l'Ajuntament a través dels mitjans de comunicació

Publicada: 25.01.2001Secció: Política

El grup muncipal del Partit Popular considera escandalós haver conegut a través de la premsa les dades de l´enquesta que ha fet l´Ajuntament sobre l´opinió que tenen els badalonins de la ciutat. El president del grup popular, Xavier García Albiol, acusa l´equip de govern d´utilitzar diners del consistori com si fóssin una cosa pròpia.



El president del PP badaloní creu que l´equip de govern ha tingut una actitud irresponsable perquè el seu partit ha hagut s´assabentar-se dels resultats de l´enquesta per la premsa. García Albiol acusa l´equip de govern de manca de sensibilitat cap a l´oposició i d´oblidar el seu dret a rebre informació.





Respecte als resultats de l´enquesta, García Albiol considera que a Badalona hi ha un grau de desinformació molt important. Segons el president del pp, l´estudi reflecteix que la campanya d´autopropaganda que el fa el govern municipal no és efectiva i que gran part dels badalonins no coneixen l´acaldessa.



Segons García Albiol el govern municipal s´entusiasma amb les seves pròpies operacions d´imatge. El president del PP badaloní diu que l´actual equip de govern manté una actitud que no havia tingut lloc mai en l´època en la qual Joan Blanch era alcalde. Segons García Albiol, durant el darrer mandat de Blach es va fer un sondeig electoral i els grups municipals van rebre informació sobre els resultats de manera puntual i completa abans que es coneguessin pels mitjans de comunicació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat