Botó Contacta amb Badaweb

"No és un joc" mostra les males condicions de treballs de molts nens a Centreamèrica

Publicada: 22.11.2004Secció: Exposicions

La Regidoria de Drets Civils i Convivència de l’Ajuntament de Badalona ha presentat conjuntament amb la Secretaria de Formació i Cultura de Comissions Obreres l’exposició “No és un joc” a la Biblioteca Can Casacuberta. Les condicions de vida i de treball dels nens i les nenes de CentreAmèrica és el motiu de la mostra que ha servit per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants.



Les diverses fotografies reflecteixen la vulneració dels drets dels infants en temes com l’educació, la cura de la salut, el joc o el dret al creixement com a persones. Tot plegat és un problema que afecta a més de dos milions i mig de nens i nenes de Centre Amèrica.



Un altra de les preocupacions de la mostra ha estat donar a conèixer el treball il·legal infantil que es dur a terme de forma clandestina. Segons els organitzadors la divulgació d’aquesta realitat pot servir per trobar estratègies per eradicar-la.

Les fotografies, que es podran veure del 20 de novembre al 3 de desembre, s’han realitzat a Guatemala, Hondures, El Salvador i Nicaragua.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat