Botó Contacta amb Badaweb

Un sistema informàtic millora la colaboració entre els cossos policials

Publicada: 18.11.2004Secció: Seguretat

El programa informàtic FÈNIX és una eina pensada per al control, administració i distribució dels serveis policials. FÈNIX és una base de dades en la qual s’emmagatzemen totes les incidències que tenen lloc a la ciutat. L’ús d’aquest sistema permetrà millorar la coordinació dels cossos policials de la ciutat, perquè treballaran amb les mateixes dades, amb el mateix programa i amb el mateix codi.



El sistema Fènix ja era utilitzat pel Cos de Mossos d’Esquadra, però a partir d’ara tant els Mossos com la Guàrdia Urbana treballen amb el mateix mètode. Això permetrà millorar la coordinació entre els dos cossos.

Fénix no només permetrà millorar la coordinació entre els cossos, també permetrà facilitar el treball estadístic i fer planificacions de futur amb mes dades a la mà.

L’1 de juliol, Badalona va ser la primera ciutat que va habilitar una sala conjunta pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. Ara, la ciutat també és pionera en compartir el mateix sistema informàtic i la mateixa base de dades. Des que els dos cossos treballen junts, els delictes s’han reduït a Badalona un 10 per cent.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat