Botó Contacta amb Badaweb

EL PALAU MUNICIPAL D'ESPORTS DE BADALONA SERÀ L'ESCENARI D'UN CONCERT CONTRA LA IMPUNITAT

Publicada: 19.01.2000Secció: Societat

El proper mes de març el Pavelló Olímpic de Badalona serà l´escenari d´un concert per sensibilitzar la societat catalana contra les dictadures que van tenir lloc a Xile, Uruguay i Argentina a la dècada dels 70 i a principis dels 80. Al concert hi actuaran artistes com Ana Belén, Víctor Manuel o Joan Manuel Serrat.



El concert l´organitza la Coordinadora Llatinoamericana contra la Impunitat, una plataforma de Nova creació que ha sorgit de diversos grups Llatinoamericans en defensa dels drets humans en aquests tres països. L´objectiu és que la societat catalana conegui els segrestos, les tortures i les desaparicions perpetrats per les dictadures militars a Xile, Uruguay i Argentina. L´acte ha de servir també perquè les organitzacions expressin la seva intenció de no oblidar les víctimes i denunciar el que segons ells és l´oblit dels governs democràtics que fins ara han eludit el coneixement dels fets produïts per aquestes dictadures. Aquesta posició, segons la plataforma ha servit només per protegir la impunitat dels assassins i torturadors i ha deixat les víctimes en l´oblit.



Per poder dur a terme el concert, l´ajuntament de Badalona cedirà el pavelló Olímpic per el dia 25 de març, tot i que la plataforma espera rebre també l´ajut econòmic d´altres administracions catalanes i d´organitzacions humanitàries.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat