Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • La policia troba un mapa de Sant Adrià al pis del pressumpte col.laborador d'ETA Zígor Larredonda

La policia troba un mapa de Sant Adrià al pis del pressumpte col.laborador d'ETA Zígor Larredonda

Publicada: 24.01.2001Secció: Política

La policia atribueix al pressumpte col.laborador d'ETA, Zígor Larredonda, l'elecció dels dos regidors del Partit Popular assassinats els darrers mesos pel comando de Barcelona. Els agents de la policia van trobar en el domicili de Larredonda un plànol de Sant Adria de Besòs, on va ser assassinat el regidor popular José Luis Ruiz Casado. Al pis del carrer Mònac, on residien els tres memebres actius del comando, també es va localitzar una revista municipal de Sant Adrià de Besòs en la qual apareixia la fotografia del regidor assassinat.



Els agents de la lluita antiterrorista sospiten que Zígor Larredonda va realitzar tasques d'informació i va assenyalar objectius als membres del comando Barcelona. Larredonda va ser acusat per la policia de col.laboració amb banda armada el 1995 i posteriorment va ser posat en llibertat sense càrrecs. Tot apunta que va ser ell qui va posar en contacte Sánchez Burria amb els integrants de l'escamot de Barcelona. Zígor Larredonda va participar fa deu anys en una marxa de suport als presos de la banda terrorista front a la presó de Herrera de la Mancha. Respecte a Sánchez Burria, la policia considera que va facilitar informació molt precosa sobre adreces, matrícules i itineraris d'alts càrrecs policials i militars , i de regidors del Partit Popular.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat