Botó Contacta amb Badaweb

Els agents de la Guàrdia Urbana han denunciat en un mes un total de 100 persones

Publicada: 03.11.2004Secció: Seguretat

Un centenar de conductors que parlaven per mòbil mentre circulaven o que no duien el cinturó de seguretat



Les denúncies es fan dins d’una campanya que va començar a l’octubre, per controlar els punts més significatius de la noves normes de trànsit. L’actuació ha estat bàsicament informativa, tot i que també s’ha aprofitat per veure si els conductors porten tots els papers en regla.



És una de les conclusions que la Guàrdia Urbana extrau de la campanya informativa de la nova normativa vial. L’actuació se centra sobretot en els sistemes de seguretat.



Tot i que la campanya és bàsicament informativa els agents ja han començat a fer les primeres sancions. Sobretot, davant la poca utilització del cinturó de seguretat. Les actuacions serveixen també per controlar si les llicències i assegurances estan al dia.



La campanya informativa s’ha centrat de moment només en els conductors tot i que està previst ampliar-la als ciclistes, que hauran de portar obligatòriament el casc en vies interurbanes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat