Botó Contacta amb Badaweb

Angel Pla ha estat nomenat nou coordinador local d'EUiA a Santa Coloma de Gramenet

Publicada: 22.01.2001Secció: Política

Esquerra Unida i Alternativa de Santa Coloma de Gramanet ha renovat la seva direcció, amb la incorporació de cinc nous integrants i amb el canvi del seu coordinador local. Santi Serra ha estat substituït per Àngel Pla, qui vol iniciar una nova etapa que fomenti la participació de les entitats en el municipi.



La formació s'ha plantejat el repte de promoure la seva presència als barris i recollir les seves propostes. Alguns dels objectius que Esquerra Unida i Alternativa s'ha proposat amb la nova direcció és fomentar la relació amb les associacions de Santa Coloma i obrir-se a la ciutadania.





Segons Esquerra Unida i Alternativa, el foment de la participació de la població de Santa Coloma en la vida pública de la ciutat ha de passar pel trencament del sistema de participació tutelada que promou l'Ajuntament. L'accés de la ciutadania a l'esfera política i el seguiment de la segona fase de a configuració del parc de Can Zam són dues de les preocupacions del nou equip de direcció de la formació.





Esquerra Unida i Alternativa de Santa Coloma de Gramenet també s'ha proposat fer un seguiment a les obres de les cotxeres de la línia 9 del metro i buscar un reequilibri territorial amb els barris de la perifèria de la població.









publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat