Botó Contacta amb Badaweb

El PP critica les gestions que ha fet l'Ajuntament sobre el pont del petroli

Publicada: 22.01.2001Secció: Política

El futur i definitiu desmantellament del pont del petroli ha motivat les crítiques del Partit Popular. El seu president, Xavier Garcia Albiol, acusa d'irresponsable el PSC i a Iniciativa per Catalunya-Verds per anunciar projectes per un equipament que finalment s'enderrocarà.



Segons el president popular, una de les principals promeses que van fer socialistes i Iniciativa per Catalunya-Verds radicava en la conservació de l'antic pantalà de Campsa, també conegut com pont del petroli.





Albiol diu que des del govern s'havia parlat de convocar un concurs d'idees per instal.lar un restaurant al pont del petroli o ancorar-hi un vaixell. Diu que socialistes i comunistes han fet volar coloms sense tenir els diners necessaris per fer-ho, i que han enganyat els ciutadans i l'oposició.





Entre els projectes que l'Ajuntament tenia previstos realitzar al pont del petroli es trobava el de fer un passeig. Però la poca viabilitat econòmica de la remodelació d'aquesta infrastructura i el seu manteniment no ho ha fet possible.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat