Botó Contacta amb Badaweb

EUiA continua dient no al port

Publicada: 18.01.2001Secció: Política

El grup municipal d´Esquerra Unida i Alternativa manté, de moment, la seva posició contrària a la construcció del port de Badalona. Recordem que aquesta setmana la Generalitat ha aprovat els dos darrers informes tècnics previs a la concessió administrativa i d´explotació d´aquest equipament i que l´Ajuntament ha fixat el 2004 com a data de finalització de les obres. Des d´Esquerra Unida es continua pensant que el projecte no s´adapta a les necessitats dels badalonins i es tenen seriosos dubtes sobre la seva viabilitat econòmica.



El president del grup municipal d´Esquerra Unida i Alternativa, Manuel Armentero, ha reiterat el "no" de la seva formació al port de Badalona, fins al moment present. Armentero ha dit que el projecte alternatiu que havia presentant el seu partit era més útil pels badalonins i menys privatitzat que l´actual. El líder d´Esquerra Unida a Badalona reconeix que el projecte del port ha canviat els últims anys i creu que en gran part els canvis es deuen a les al.legacions que ha presentat el seu grup. Un exemple de les modificacions dutes a terme al projecte és, segons Armentero, la descontaminació dels terrenys de l´antiga Cros.



Manuel Armentero ha comentat també que la seva formació té dubtes sobre la viabilitat econòmica del projecte no solament per la seva contrucció sinó també pel que fa a l´explotació i gestió. Armentero creu que aquest equipament corre el perill de converteri-se en un nou BCIN i tenir una gestió ruinosa.



Manuel Armentero ha afegit que amb l´actual projecte Badalona perdrà un quilòmetre de platja i tindrà espais que només podran utilitzar alguns propietaris d´ambarcacions i no pas el públic en general.

Armentero ha demanat un còpia dels dos darrers informes aprovats per la Generalitat per saber quins condicionaments aporten al projecte.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat