Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Ca l’Arnús podria tenir un vial d’entrada al parc a través del carrer Méndez Núñez, per a vianants i serveis

Ca l’Arnús podria tenir un vial d’entrada al parc a través del carrer Méndez Núñez, per a vianants i serveis

Publicada: 08.10.2004Secció: Urbanisme

Davant de les demandes dels veïns de Canyadó i Casagemas, el consistori té previstes diverses actuacions. De moment, les propostes estan en fase d’estudi, pendents de noves aportacions.



Ca l’Arnús podria tenir un vial d’entrada al parc a través del carrer Méndez Núñez, per a vianants i serveis. Això permetria obrir el parc per l’única banda en què encara no hi havia garantit l’accés. En l’actualitat aquest carrer només arriba fins al parc de Can Solei.



L’ajuntament ha elaborat un projecte urbanístic on proposa obrir aquest carrer i dissenyar-ne de nous a l’antiga fàbrica de la Unió Vidriera. L’estudi també contempla edificar l’antiga caserna i crear-hi una gran plaça que tindria continuïtat amb el carrer Eduard Marquina i que en el seu primer tram es faria de vianants. Aquest carrer deixaria de ser l’entrada natural al barri i els vehicles haurien de donar la volta per un dels nous carrers de la zona del Cristall i després creuarien la carretera nacional.

Pel que fa a zona del Cristall, on s’ha previst crear un grup d’habitatges i equipaments, a l’hora de dissenyar els carrers es tindrà en compte el pas de vehicles. El consistori vol reduir el trànsit rodat d’aquesta zona de manera que sigui absorbit pels laterals de l’autopista.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat