Botó Contacta amb Badaweb

Es busca el causant d'un accident mortal a la C-31

Publicada: 04.10.2004Secció: Successos

Des del mes d’agost, el lateral sud de l’autopista C31, al seu pas pel barri de la Salut, és ple de recordatoris pòstums cap a José Luís Vela. El jove de 21 anys hi va perdre la vida el 9 d’agost en un accident, mentre tornava en moto de la feina. Ara, la seva germana busca testimonis que presenciessin l’accident, per esclarir-ne les circumstàncies.



José Luís Vela vivia a Badalona des de feia dos anys. En el moment de l’accident, anava a casa de la seva germana Milagros, que també resideix a Badalona. Els serveis d’emergència el van traslladar des del lateral de l’autopista de la Salut fins a l’hospital de Can Ruti, on va morir unes hores més tard.

Des de la Guàrdia Urbana s’ha explicat que el cas es troba en procés judicial i per tant no poden transcendir informacions.



En cas de conèixer detalls sobre l’accident, Milagros Vela demana que es posin en contacte amb ella als següents telèfons: 93.389.14.00 o bé al 680.57.72.67.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat