Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • La reforma d'estrangeria i la llei del sòl a debat a València amb representants municipals del Partit Popular

La reforma d'estrangeria i la llei del sòl a debat a València amb representants municipals del Partit Popular

Publicada: 17.01.2001Secció: Política

La llei d'estrangeria i la reforma de la llei del sòl són alguns dels temes que entre avui i demà han de debatre a València representants a diferents nivells del Partit Popular. El president del grup municipal del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, participa en aquestes jornades de la Unió Intermunicipal Popular que se celebren al Palau de Congressos.



La reunió aplega presidents del grups municipals del Partit Popular de les principals ciutats espanyoles, i també alcaldes i presidents de les diputacions provincials. L'objectiu és tractar temes d'actualitat municipal i estratègia local.



Una de les ponències d'aquesta trobada corre a càrrec del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i versa sobre la "Llei d'estabilitat pressupostària en allò que afecta a les qüestions locals". Al Ministre d'Administracions Públiques, Jesús Posada, correspon la conferència sobre "El nou municipalisme". I la "Llei d'Estrangeria en allò que afecta a les corporacions locals" és el títol de la ponència del Delegat del Govern Enrique Fernández-Miranda. Unes jornades dels representants populars, que com dèiem, finalitzen demà al Palau de Congressos de València.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat