Botó Contacta amb Badaweb

IC-V estudia el projecte del port abans de donar-li el vist-i-plau

Publicada: 17.01.2001Secció: Política

Iniciativa per Catalunya-Verds està estudiant les darreres dades que s´han conegut sobre el projecte del port a Badalona per prendre una posició política. Aquesta formació, recordem-ho, s´ha mostrat fins ara contrària al projecte del port, tot i que és un dels projectes de ciutat mes destacats dels seus socis de govern a l´ajuntament, el Partit Socialista .Tot jut ahir es va saber que la Generalitat ha aprovat els dos darrers informes tècnics que avalen la viabilitat del projecte del port. L´aprovació dels dos documents és un pas previ perquè l´administració autonòmica doni el vist-i-plau a la concessió d´explotació i construcció de l´equipament .



El president d´Iniciativa per Catalunya-Verds, Gerard Remendo, ha comentat a Ràdio Ciutat que el seu la partit està fent anàlisi dels darrers esdeveniments que situen l´inici de les obres de condicionament dels terrenys on s´ubicarà el port el proper mes de maig. Remendo creu que cal tenir molt en compte els aspectes econòmics del projecte, que la seva formació política continua considerant excessiu. Un altre dels aspectes destacats pels ecosocialistes és la remodelació de la façana marítima i la reparcel.lació del barri de El Gorg.





El president d´Iniciativa ha dit, però, que el projecte de port actual que el Partit Socialista està tira endavant li sembla més proper a les seves tesis que no pas el de fa 10 anys perquè s´hi han introduït modificacions interessants. Remendo afirma, de totes maneres, que el disseny final d´aquest equipament, perquè Iniciativa doni el seu vot a favor, ha de complir obligatòriament dos requisits : oferir un servei ciutadà i obeir a criteris mediambientals.



Remendo ha afegit que cal evitar l'especulació urbanística de la zona que només benficiaria les empreses immobiliàries.

L´Ajuntament de Badalona ha fixat l´any 2004 com a data de finalització de les obres de construcció del futur port esportiu i pesquer de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat