Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • IC-V es queixa de la discriminació que ha patit el Barcelonès Nord en la integració tarifària

IC-V es queixa de la discriminació que ha patit el Barcelonès Nord en la integració tarifària

Publicada: 16.01.2001Secció: Política

Iniciativa per Catalunya-Verds creu que els ciutadans del Barcelonès Nord han quedat discriminats de la integració tarifària que va començar-se a aplicar ahir a la primera corona metropolitana. Recordem que l´empresa concessionària del transport de superfície a la zona, TUSGSAL i el servei de rodalies de RENFE s´han exclòs del bitllet únic perquè no han pogut habilitar a temps les màquines cacel.ladores de targetes T-10 i T50/30. Amb aquestes dues empreses es podrà operar amb aquestes targetes a partir del dia 1 d´abril.

La tarifa única permet utilitzar diversos mitjans de tranport en un temps determinat sense haver de comprar més d´un bitllet.



El president d´Iniciativa per Catalunya-Verds a Badalona, Gerard Remendo creu que és intolerable que els ciutadans del Barcelonès Nord haguem de pagar aquests quatre mesos que queden fins a l´abril més diners que la resta dels habitants de l´àrea metropolitana. Remendo ha dit que RENFE I TUSGSAL no han complert amb els seu compromís d´integrar-se al bitllet únic aquest mes de gener. Segons Remendo, els propers mesos aquest fet farà perdre als ciutadans, només pel que fa als autobusos, uns 200 milions de pessetes.



Iniciativa començarà demà una campanya per informar d´aquesta situació als badalonins i demanarà a l´Autoritat del Transport Metropolità que faci les gestions pertinents per avançar la data de la integració de TUSGSAL I RENFE. Segons Gerard Remendo també es vol sol.licitar que el preu del bitllet ordinari de l´autobús torni al preu que tenia abans del dia 1 de gener i es rebaixi 10 pessetes. Remendo explica que no és just pels usuaris d´aquest transport que el bitllet hagi augmentat de preu per sobre de l´IPC sense tenir la compensació d´integrar-se a la tarifa única.



En aquesta campanya hi participen també les agrupacions locals d´Iniciativa de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. Aquestes localitat es veuen afectades també per l´exclosió de TUSGSAL I RENFE fins el dia 1 d´abril.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat