Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La Guàrdia Urbana ha decomissat durant l’estiu més de 8 mil objectes relacionats amb la venda il·legal

La Guàrdia Urbana ha decomissat durant l’estiu més de 8 mil objectes relacionats amb la venda il·legal

Publicada: 17.09.2004Secció: Successos

La guàrdia urbana de Badalona ha decomissat durant l’estiu més de 8 mil objectes relacionats amb la venda il·legal. Moltes d’aquestes intervencions han estat catalogades com a delicte contra la propietat intel·lectual, en tractar-se de còpies il·legals de DVD i CD musicals. En total han estat 12 detencions de delicte i s’han obert més de 140 actes per venda irregular.



Durant l’estiu més de 6.000 còpies il·legals de CD musicals i prop de 2.000 DVD han estat decomissats per la guàrdia urbana de Badalona. A tot aquest conjunt de material no legal se sumen objectes propis de la venda ambulant, així com ulleres de sol, cinturons o bijuteria.

El resultat de les operacions d’aquest estiu ha estat bo, segons guàrdia urbana, encara que continuen treballant per reduir la incidència d’aquestes activitats en el comerç de la ciutat. Ho explica el caporal responsable del Districte primer i tercer

5088

Segons guàrdia urbana les zones comercials on s’han puntualitzat aquestes campanyes especials s’han localitzat als barris de la Salut, Pere Galdós i Llefià i la zona del centre de Badalona.

Les activitats il·legals passen per dos tipus de procediment. Un de penal, en el cas que es tracti d’un delicte contra la propietat intel·lectual.

Però, també hi proliferen els procediments administratius, quan només es tracta del decomís dels productes que es venen sense el permís municipal.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat