Botó Contacta amb Badaweb

Incendi a la residència de discapacitats físics de Can Cross

Publicada: 16.09.2004Secció: Successos

Els 8 residents de Can Cross estan fora de perill i abandonaran aquesta tarda l’àrea d’observació de l’hospital en què han estat ingressats i seran baixats a habitacions de planta. Tot i així, segons la regidora de l’àmbit de serveis a les persones, Roser Castillo, els afectats no podran tornar a la residència fins que torni a estar a punt d’aquí a una setmana.

Després de l’incendi d’aquest matí a l’avinguda Congrés Eucarístic els bombers treballen encara per conèixer les causes del foc que s’ha originat al soterrani de l’edifici.

Els residents que eren al centre en el moment del foc han hagut de ser evacuats preventivament a causa de la gran fumarada que han generat diversos materials de cel·lulosa com ara bolquers, que s’han cremat.

Els serveis d’emergència han comptat amb diversos voluntaris que alhora de l’inici del foc passaven per davant la masia de Can Cross.



Actualment la masia de can Cross rep malalts derivats no només de Badalona. Es tracta d’una residència de disminuïts físics que depèn de l’institut municipal de serveis personals. Les persones que resideixen al centre pateixen discapacitats físiques importants cosa que els fa molt dependents dels seus cuidadors.

Les característiques d’aquest malalts i l’evolució dels serveis que ofereix ha fet que en aquest temps l’edifici hagi quedat obsolet, l’ajuntament fa temps que exigeix a la Generalitat que l’ajudi a resoldre aquest tema.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat