Botó Contacta amb Badaweb

Manifestació de Gitanos per exigir responsabilitats per una presumpta agressió policial

Publicada: 14.09.2004Secció: Successos

Integrants de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya es van reunir ahir a la tarda amb el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Badalona per exigir responsabilitats per una presumpta agressió policial a una família d’aquesta ètnia aquest diumenge.

Segons el president d’aquesta entitat, Manuel Heredia, una família del barri de Sant Roc, va ser agredida per agents de la guàrdia urbana i els mossos durant la retenció del vehicle en el que viatjaven 4 membres d’una família gitana perquè el cotxe no havia passat l’ITV. Els integrants del vehicle van passat la nit de diumenge a dilluns al calabós i ahir a la tarda la comunitat gitana es va manifestar a la plaça de la vila mentre la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya es reunia amb Eduard Tortajada. La reunió, ha servit, segons Heredia, per exigir més respecte de les forces de seguretat.



Un centenar de persones es van manifestar davant l’Ajuntament, entre les quals hi havia els patriarques de Sant Roc i la Mina. Els manifestants reclamaven actuacions contra els agents que van participar en la presumpta agressió.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat