Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • ETA va treure d'internet informació sobre el regidor del PP de sant Adrià José Luis Ruiz Casado

ETA va treure d'internet informació sobre el regidor del PP de sant Adrià José Luis Ruiz Casado

Publicada: 15.01.2001Secció: Política

Els integrants del comando Barcelona d´ETA detinguts la setmana passada han declarat haver aconseguit les dades necessàries per assassinat al regidor del PP de Sant Adrià, José Luís Ruiz Casado, através de la WEB del partit a Intenet. Com a mesura de seguretat i arran d´aquell atemptat, el Partit Popular va decidir retirar les fotografies de l´organigrama que apareixia a internet.



Segons publiquen diversos diaris, els integrants del comando, José Ignacio KRUTXAGA i Liarni ARMENDÁRIZ, han declarat a la policia durant els interrogatoris que les dades que els calien per atemptar contra el regidor del PP de Sant Adrià estaven a la web del partit a Catalunya. De fet, segons han comentat a Ràdio Ciutat fonts del Partit Popular a Barcelona, la informació que s´ofereix per intenet és pública i de fàcil accés. Les mateixes fonts asseguren que les dades no solament es podien obtenir a través de la pàgina del PP català sinó també consultant la web de l´ajuntament de Sant Adrià.

Com a mesura preventiva, el partit popular ha restringit l´accés a la seva pàgina a internet mentre s´acaben de retirar les fotografies que hi apareixien i que feien referència a l´estrutura provincial del partit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat